2. ročník Milovické Beachvolejbalové Ligy je zakončen

Letošní léto bylo opravdu hektické, plné událostí a plné volejbalu. Sokolský kurt a také kurty v okolí byly obsazené téměř každý den, abychom stihli všech 45 zápasů třetího kola. Domlouvání bylo letos extra složité, a nakonec jsme prodloužili celé třetí kolo až do konce záři, abychom stihli odehrát všechny zápasy. Povedlo se! Známe celkového vítěze Milovické Beachvolejbalové ligy pro rok 2022.

Tento tým, během celého ročníku poznal hořkost porážky jen ve dvou zápasech, ztratil pouze 11 setů během 15 zápasů! (hrajeme na tři vítězné sety) a neskončil hůře než druhý s celkovým počtem 115 bodů.

Nový král Milovické Beachvolejbalové Ligy pro rok 2022 je tým

#furtpiju
(Markéta a Matouš)

Gratulujeme!

Na druhém místě se umístil loňský vítěz, tým „Majtící“ (Lucka a Petr) s 104 body. A na třetím místě se vyšplhal nováček ligy, tým „Píseční Žraloci“ (Šárka a Vítek) s 86 body.

Celková tabulka Milovické Beachvolejbalové Ligy 2022

Během druhého ročníku se odehrály zajímavé příběhy, jedním z nich je určitě cesta týmu „LPteam“ (Lenka a Petr), který byl přijat do ligy až po uzávěrce přihlášek, jako 21. tým a začal svou pouť ve třetí lize, kde vyhrál všechny 4 zápasy v poměru 3:0 a rovnou si to namířil do 2. ligy. Tam už to měl trošku těžší, ale přesto zaznamenal 4 výhry a v létě začal hrát ligu první. Až v lize nejvyšší poprvé zjistili, jaké to je prohrát v MBL, ale přesto určitě nezklamali a my jsme velmi rádi, že jsme vás mezi nás vzali 😊 Další tým, který opravdu zaskočil nejednoho ligistu je tým „Oldýs“ (Jana a Michal), tým, který má v součtu celkem 100 let, je určitě příjemným překvapením celé ligy. Poctivě začal ve 4. lize, kde se druhým místě kvalifikoval do ligy třetí, kterou celou vyhrál bez zaváháni a zaslouženě postoupil do 2. ligy. Sic v druhé lize zůstal jen jedno kolo, ale ostudu určitě neudělal a my jsme opravdu potěšeni, že jste se k nám připojili. Za zmínku také určitě stojí třetí místo nováčka ligy, tým „Píseční Žraloci“ (Šárka a Vítek), kteří si konzistentními výkony bednu zasloužili.

Druhý ročník ligy se samozřejmě neobešel bez potíží, nárust počtu týmů sebou přinesl také nějaké problémy ať už v obsazenosti hřiště v komunikaci anebo také v počtu zranění ☹. Tým „DaSim“ si vybral smůlu snad na 5 ročníků dopředu, nejdříve se zranil jeden chlap, pak druhý chlap, a nakonec se zranila i žena. Časová vytíženost donutili vzdát zápasy posledního kola týmům „Rubber“ a „Megvakarta“ a objevili se nám také náhradnici za krátkodobě zraněné hráče/hráčky. Všem přejeme rychlé a kvalitní uzdravení a snad se uvidíme v dalším ročníku.

Dlužíme vám ještě tabulky po konečném, třetím kole. Gratulujeme týmu „Majtící“ (Lucka a Petr), kteří jako jediní dokázali sesadit z prvního místa celkového vítěze ročníku 2022.

Tabulky po 3. kole