MBL – Výsledky červnového kola

Červnové kolo Milovické Beachvolejbalové Ligy má za sebou poslední zápas s pořadovým číslem 90 a my už známe, jak vítěze druhého kola, tak všechny postupující a sestupující. Zároveň se nám rýsují zajímavé příběhy, které se postupně vynořují na povrch, ale pěkně popořadě.

Nejdříve zasloužená chvíle slávy pro vítězný tým, který obhájil vítězství z minulého kola a už celkově potřetí stanul na nejvyšším stupni, přičemž ztratil pouze jeden set. Pravidelní čtenáři už vědí, že je to tým „#furtpiju“ (Markéta a Matouš), který si tak upevnil první místo v dlouhodobé tabulce, které vévodí s počtem 80 bodů s náskokem 16 bodů před druhým týmem „Majtící“ a třetím týmem „Mimo kurt“ s 61 body.

Celková tabulka po druhém kole MBL 2022

Nejen, že tým „#furtpiju“ je již potřetí (vč. minulého ročníku) za sebou lídr ligy, ale v tomto kole mu k bezchybnému výsledku chyběl jen jeden bod a nepoznal by tak hořkost porážky ani v jednom setu. Další skvělý příběh rozehrává nováček ligy „LP team“ (Lenka a Petr), který byl nasazen v prvním kole do třetí ligy, kterou s přehledem vyhrál bez ztráty setu a v druhém kole postoupil z prvního místa do první ligy, velká gratulace! Samozřejmě nemůžeme vynechat ani tým „Oldýs“ (Jana a Michal), který jako úplný nováček jak ligy, tak beachvolejbalu, nejdříve postoupil ze čtvrté ligy a v druhém kole postoupil z prvního (!) místa do druhé ligy, jsme velice zvědaví, jak si povedou v třetím kole, které bude končit na konci srpna 28.8.2022.

O tom, jak to dopadlo druhé „červnové“ kolo MBL 2022 se můžete přesvědčit níže.

Třetí „prázdninové kolo“ MBL 2022 začíná už v pondělí 11. července 2022, kdy se utkají zase všechny týmy ve všech skupinách, dle nového nasazení. Naplánovaný konec druhého kola je neděle 28.8.2022.