MBL 2022 – První kolo odehráno

První kolo druhého ročníku Milovické Beach volejbalové Ligy (MBL) je úspěšně odehráno a my už známe, jak vítěze, tak všechny týmy, které postupují nebo sestupují. Vezmeme to popořadě a nejdříve oslavíme vítěze prvního kola a tím pádem i vedoucího týmu dlouhodobé tabulky. Gratulujeme tímto týmu #furtpiju (Matouš a Markéta) k obhajobě vítezství z poledního kola minulého ročníku a dobrému vstupu do nového ročníku. Tým #furtpiju se tak stává lídrem tabulky s počtem 40 bodů, následovaný týmem „Mimo kurt“ s 35 body a na třetím místě je zatím celkový vítěz minulého ročníku, tým „Majtíci“ s 32 body. Celkovou tabulku všech týmů naleznete níže.

Celkova tabulka MBL 2022 po prvním kole

První „kolo“ druhého ročníku bylo dramatické až do poslední chvíle, zápasy naplánované v posledních dnech prvního kola rozhodovaly jak o sestupujícím z první ligy (Dusík vs Majtící 2:3) tak o postupujícím do druhé ligy (Fučíci vs Bez Napětí 0:3) a také poslední zápasy druhé ligy měly náboj až do posledního balónu. O tom, jak to celé dopadlo se můžete přesvědčit níže.

Výsledky všech lig po prvním kole 2022

Druhé „kolo“ MBL 2022 začíná už v pondělí 6. června 2022, kdy se utkají zase všechny týmy ve všech skupinách, dle nového nasazení. Naplánovaný konec druhého kola je neděle 3.7.2022.