Milovická Beach volejbalová Liga 2024 je připravena na start

Milovická Beachvolejbalová Liga (MBL) je na startu svého čtvrtého ročníku. Jak už se stalo tradicí, smíšené amatérské dvojice změří své síly mezi sebou ve třech různých ligách na hřištích v Milovicích a okolí. V roce 2024 se přihlásilo celkem 19 týmů a opět nechybí vítěz minulého ročníku, tým „#furtpiju” (Markéta a Matouš), ale máme také úplně nováčky z Litole, což je také poprvé, kdy se naší MBL účastní tým z tohoto města. Ale na své první zápasy se těší týmy z Brandýsa nad Labem, Nymburka, Lysé nad Labem, Kostomlat, ale samozřejmě tak z Milovic. MBL 2024 začíná oficiálně v sobotu 27.4.2024, ale pokud počasí dovolí, tak začneme i dříve. Rozpis na první kolo je už nachystán, a tak se může začít hned jak to počasí dovolí.

Letos došlo v MBL k mírním úpravám, kdy jsme změnili bodování zápasu a nově budeme rozdělovat 5 bodů místo sedmi, více v pravidlech, ale jinak je vše při starém, opět budeme hrát ve třech úrovních s maximální flexibilnosti, kdy si týmy domlouvají zápasy tak jak jim to vyhovuje a jediné co musí dodržet je konečný termín daného kola. MBLka je tak jedinečnou možností pro týmy, které nemůžou obětovat celý den turnaji, ale mají čas několikrát přes týden si odehrát krátké zápasy.

Pokud se chcete o MBL dozvědět více, přečtěte si vše, co jsme o ní doposud napsali a nezapomeňte sledovat rozpis a tabulky a ideálně doražte na nějaký zápas povzbudit hráče a vaše kamarády. Předpoklad je, že opět v září dekorujeme celkového vítěze MBL 2024 o čemž vám dáme samozřejmě vědět.