MBL je ve své polovině

Kvalifikační sezóna Milovické Beachvolejbalové Ligy je těsně za svou půlkou a zbývá necelých 14 dní na odehrání zbývajících kvalifikačních kol. Třem z patnácti týmů se už podařilo odehrát všechny 4 zápasy a jeden zbývající zápas chybí odehrát čtyřem týmům. Naopak pouze jeden tým se do bojů o ligové body zatím ještě nezapojil (plánovaná dovolená). Jak to prozatím vypadá v kvalifikačních skupinách? Pojďme se na to rychle podívat,

Skupinu  “A” vyhraje tým z Brandýsa “Majtící”, kteří ještě neztratili ani set a vévodí tabulce s plným počtem bodů a na prvním místě už je nikdo nemůže předstihnout. Jelikož v této skupině je nejméně odehraných zápasů, tak boj o druhé místo a tím pádem možnost hrát v nejvyšší skupině “Mistrů” bude ještě hodně zajímavý. O své místo na slunci se určitě budou chtít poprat jak „Svobodmichlíci“ tak „Kbelský Kruťáci“ a jak dopadne tým „RUBBER„, který jako jediný ještě neodehrál ani jeden zápas?

Skupinu “B” zatím vede tým “Dusík” s 22 body, který má odehrané všechny zápasy. Hned v závěsu je tým “#furtpiju” s 20 body a jedním zbývajícím zápasem proti “Milovice B” (pondělí 21.6). Jelikož “#furtpiju” vyhrál ve vzájemném zápase nad týmem “Dusík”, stačí mu v posledním zápase i prohra 2:3 a ovládne tak skupinu “B”. Zároveň už víme, že na posledním místě skončil tým “Lavor” a bude tak bojovat o ligové body ve skupině “Nadšenci”

Ve skupině “C” je situace trošku zamotanější, jistotu posledního místa má tým “Fučíci”, kteří si tak zahrají s “Lavorem” v ligové skupině “Nadšenci”, ale kdo tuto skupinu ovládne se zřejmě rozhodne mezi týmy “Mimo Kurt” (14 bodů)  a “MRKK:-)” (13 bodů) a uvidíme jestli tým “LAVOR DŽINU” dokáže zamotat situaci v této skupině, jelikož teprve bude hrát s oběma týmy a může je tak obrat o důležité body.

Kvalifikační kolo MBL končí v neděli 4.7.2021, po kterém dojde k rozlosování ligových skupin a začne se hrát o ligové body! Sledujte aktuální dění v rozlosování.