Sokol Beach už tuto sobotu 19.6

Sokol Beach Cup je už za dveřmi a celé Milovice se chystají na velkolepou podívanou, kterou nám určitě předve všech 8 týmů přihlášených do našeho turnaje. Celé to vypukne v sobotu 19. června, kdy od 9:00 hod. začne prezentace přihlášených týmů a mezi 9:30 – 10:00 hod. začnou boje ve skupinách.

Na účastníky turnaje čekají poháry, medaile a hodnotné ceny, jako např. poukázky od čerpací stanice Benzina v Milovicích, vstupenky do zábavního parku Mirakulum, věcné ceny od společnosti Alpa, ručně vyrobené dřevěné krabičky od Serendipity Travel, poukázky na sezení s Veronikou Petrovou ze společnosti Šťastná mysl, vstupenky na festival Americké jaro, originální dřevěné hrací karty od společnosti Pražské zkratky, dárkové balíčky od Corinthia Hotels a samozřejmě drobné dárkové předměty od Sokola a možná bude i malé překvapení na závěr.

O tyto ceny bude losováno v tombole, takže žádný tým neodejde s prázdnou. A kdo všechno se představí skvělému milovickému publiku? Vezmeme to dle přihlášení:

  • Sokol Milovice
  • Cvrčci (MŠ U Broučků)
  • Orky zabijáci
  • Maty
  • ZŠ T.G.M. Milovice
  • AFK Milovice
  • Tým Šestajovice
  • Minivolejbal Milovice

Turnaj zahájíme zápasy ve skupinách (2 skupiny po 4 účastnících), které nám určí nasazení do vyřazovacího pavouku. Výherci budou pokračovat v klasickém pavouku až do finále a méně úspěšní si zahrají o konečné umístění v “Lucky Loser” pavouku. Každý tým tak má garantováno nejméně 6 zápasů. Prosím, počítejte s většimi pauzami mezi zápasy, máme přece jen jedno hřiště, ale nebojte nudit se nebudete. Předpokládaný konec všech zápasu je mezi 17-18 hodinou.

Pitný režim je zajištěn (pivo a limo), jídlo si každý donese své, popř. je možnost objednat jídlo z okolních restaurací. Večer plánujeme završení turnaje u ohně s kytarou a opékáním špekáčků. Předpoklad ukončení celé akce je v 22 hod.

Také myslíme na děti, které budou mít možnost vyzkoušet si slackline, pétanque a za odměnu obdrží medaile.

COVID opatření

Všichni účastníci vyjma dětí do 6 let jsou povinni doložit negativní výsledek PCR testu (max. 7 dní před), antigeního testu (max. 72 hod. před), doklad o naočkovaní (22 dní od první dávky v případě dvoudávkového schématu, 14 dní v případě jednodávkového schématu), nebo doklad proděláni nemoci covid-19 v posledních 180 dnech, popř. podepíší čestné prohlášení na místě.

Ve vnitřních i vnějších prostorech je nutné mít nasazený respirátor či jiný ochranný prostředek bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 94% (třída FFP2 / KN 95), při hře, konzumaci jídla a pití je možné ho odložit