Třetí ročník Milovické Beachvolejbalové Ligy je na svém startu

Ani v roce 2023 nebudou Milovice a jejich blízké okolí ochuzeno o skvělé beach-volejbalové výměny, ladné ženské křivky v plavkách a vysportovaná těla chlapáků potících pod spalujícím sluncem 😊 Ano je to tak, už třetí ročník „MBLky“ okusí 17 týmů, které jsou rozděleny do třech skupin. Letos bychom měli odehrát celkem tři kola, začínáme 1. května a končit budeme na konci záři. Na konci vyhlásíme celkového vítěze a možná si zahrajeme závěrečný „oslavný“ turnaj.

A na co se letos můžete těšit? Přece na vítěze minulého ročníku, tým „#furtpiju“ který tvoří Markéta a Matouš a jejich pronásledovatele z druhého místa, tým „Majtící“ (Lucka a Petr), ale těšit se můžete také na týmy složené z jiných dvojic z minulých let („Mimo žraloci“, „Dej mi to na bagr“, „DuDu“, „GAMA“, do MBL se zapojí též dva úplně nové týmy, „101“ (Lucka a Jirka) z Kostomlat nad Labem a „Konničiwa“ (Míša a Kuba) z Milovic a samozřejmě uvidíte rovněž stálice „MBLky“ kterých je většina a my jsme rádi, že nám zůstávají věrní.

Koncept MBL se nemění ani ve třetím ročníku, zůstává maximální flexibilita, možnost hrát na libovolném hřišti, ale hlavně si dobře zahrát a pobavit se. Pokud se chcete o MBL dozvědět více, přečtěte si vše co jsme o ní doposud napsali a nezapomeňte sledovat rozpis a tabulky a ideálně doražte na nějaký zápas povzbudit hráče a vaše kamarády.