Přihlašování do třetího ročníku MBL otevřeno

Jaro už pomalu klepe na dveře a my proto otevíráme přihlašování do již třetího ročníku Milovické Beachvolejbalové Ligy (MBL). Populární mixová (popř. ženský tým) dlouhodobá soutěž oživí nejen hřiště v Milovicích, ale také v okolí a zapojí do beach volejbalu nadšence napříč věkovými hranicemi. Pokud se chcete zapojit není nic jednoduššího než se přihlásit přes náš rezervační systém do pondělí 3. dubna. Dle počtu přihlášených týmů stanovíme systém ligy a od května 2023 začneme hrát. A hrát se bude až do konce záři, kdy vyhlásíme celkového vítěze ligy. Nezapomeňte také, že MBL je určena pro amatérské hráče, kteří nehrají žádnou oficiální soutěž kromě té ze které se nedá už sestoupit.

Těšit se můžete na zápasy v termínu ve kterém si je sami domluvíte, na místě, které si sami domluvíte a s balonem na kterém se se soupeřem domluvíte. Každé ligové kolo má svůj termín dohrání, do kterého se musí odehrát všechny zápasy v daném kole, poté se rozlosuje nové kolo a začne to celé na novo až do konce záři. Pozor, MBLka se hraje netradičně na tři vítězné sety, takže zápas může skončit výsledkem 3:2, pokud se z nějakého důvodu buď vy nebo soupeř nedostaví na zápas bez omluvy, je zapsaná „skreč“ a odepisují se body, ale tohle se nám ještě nestalo, jelikož MBLka je liga nadšenců, kteří své zápasy chtějí odehrát ať se děje co se děje, pokud jste stejného ražení tak vás rádi přivítáme mezi námi, stačí se jen přihlásit. Úplná pravidla včetně bodování jsou k nahlédnutí na našich stránkách.

Už teď vám můžeme slíbit, že i ve třetím ročníku budou hrát jak vítězové minulého roku, tým „#furtpiju” a také vítězové úplně prvního ročníku „Majtíci“ a chybět nebude početná enkláva „prvoligistů“, ale nebojte se, pokud jste s beach volejbalem na svém začátku, tak i pro vás máme soupeře, zahraje si u nás každý, kdo má nadšení 😊

Po 3. dubnu uděláme online schůzku, kde vysvětlíme systém a pravidla ligy, zodpovíme případné dotazy a zveřejníme rozlosování na první kolo.