Turnaj „Sokolských Trojek“

sobotu 4.12.2021 proběhne první ročník volejbalových SOKOLSKÝCH TROJEK, který volně navazuje na improvizovaný volejbalový turnaj trojic, který se konal v září roku 2020.

Turnaj je primárně určen pro členy sokola a startovné činí 300 Kč/tým.

Start turnaje je v 10:00, přičemž prezenčka a platba startovného proběhne v čase od 9:00 do 9:45 kapitánem týmu. Kompletní tým, nechť se dostaví do sokolovny nejpozději v 9:50.

Jeden tým může čítat až 5 členů. Na hřišti současně mohou být pouze tři hráči, z toho vždy musí hrát jedna žena (pokud by se nějaký muž cítil býti ženou, prosím kontaktujte mě na níže uvedeném čísle – domluvíme individuální posouzení).

V ceně startovného je pitný režim (bohatý na vitamíny), jídlo (bohaté na vlákninu) nechť donese každý dle libosti.

Pravidla turnaje:

  • Přihlášený tým není možné během turnaje obměňovat (obměna čtvrtým a pátým členem týmu je naopak plně v kompetencích daného týmu).
  • Velikost hřiště bude daná, poznáte dle značek na podlaze
  • Končetiny používáme dle klasických pravidel volejbalu (prsty, bagr, smeč a spoustu dalších plně koordinovaných pohybů)
  • V případě, že dojde k rozporu mezi protihráči (a dohoda nebude možná), bude spor posouzen necertifikovaným rozhodčím (a zároveň možným protihráčem v dalším zápase)
  • Na hřišti se v současné chvíli mohou pohybovat pouze 3 hráči jednoho týmu (dohromady na obou polovicích nás bude 6), z toho minimálně jeden hráč musí být ženou (dohromady na obou polovicích minimálně 2 ženy)
  • Vitamíny během turnaje požíváme v rozumné míře, abychom si případnou hypervitaminózou v kombinaci s plně koordinovaným pohybem nezpůsobili zranění

Nezapomeňte, že hlavním cílem SOKOLSKÝCH TROJEK je ZÁBAVA. Dobrá nálada je tedy povinnou součástí turnaje. Může se stát, že mezi jednotlivými zápasy budou prostoje, k jejichž překonání je zejména ta důležitým pomocníkem.

Přihlášení je možné v rezervačním systému do 15.11.2021. (Náhradníci jsou vítaní)

Případné otázky velmi ochotně zodpoví Terka Vorlová na telefonním čísle 734 648 596.

Pro vstup na turnaj je povinný buď negativní PCR test, Antigen test, prokázání imunity po prodělání Covid nebo certifikát očkování. Ostatní opatření dle aktuálního nařízení vlády.