První sezona Milovické Beachvolejbalové Ligy je u konce

Vzhledem k dovoleným skončila historicky první sezona o skoro dva týdny později, než jsme původně plánovali, ale nakonec se vše povedlo. Všech 30 zápasů se odehrálo a týmy si tak rozdělili první body do ligové tabulky.

Stejně jako v kvalifikaci ani první sezóně nezaváhal tým „Majtíci“ ani v jednom zápase i když tentokráte to měli o poznání těžší, a přestože soupeři nedokázali ani v jednom zápas získat více než 1 set tak bodové výsledky z jednotlivých setů naznačují, že to byl opravdu tuhý boj.

Ligová tabulka k 24.8.2021

PořadíTýmBody
1.místoMajtíci30
2.místoDusík25
3.místo#furtpiju22
4.místoSvobodomichlíci19
5.místoMRKK 🙂16
6.místoMimo kurt14
7.místoLeDa12
8.místoLAVOR DŽINU10
9.místoKbelský Kruťáci8
10.místoMilovice B6
11.místoMaPeti5
12.místoFučíci4
13.místoRUBBER3
14.místoMaláčci2
15.místoLaVor1

Do ligy „Mistrů“ postupují týmy „Mimo kurt“ a „LeDa“, které tak nahradí sestupující týmy „MRKK:-)“ a „Svobodomichlíci“, které se ale zároveň z ligy odhlašují pro časové a zdravotní důvody. Tímto se nám mění formát ligy, kdy skupiny „Přeborníci“ a „Nadšenci“ budou 4. členné a pouze skupina „Mistři“ zůstává 5. členná. To taky znamená malou změnu pro sestupující týmy z ligy „Přeborníci“ kde sestoupí pouze poslední tým „Milovice B“. Pro postupující týmy z ligy „Nadšenci“ se nic nemění a tímto gratulujeme týmům „MaPeti“ a „Fučíci“ k postupu.

Rozdělení týmů do skupin v druhé sezóně

Liga „Mistrů“Liga „Přeborníků“Liga „Nadšenců“
MajtíciLavor DŽINUMilovice B
DusíkKbelští KruťáciRUBBER
furtpijuMaPetiMaláčci
Mimo kurtFučíciLavor
LeDa

Druhou sezónu a tím korunovaci prvního vítěze MBL dohrajeme do konce záři 2021.