Sokol Beach Cup

Zapište si do svých kalendářů, diářů a deníčků datum 19. června 2021, což bude určitě nádherná sobota plná beach volejbalu a dobré zábavy. Pokuď nám to Covid dovolí tak od 9:00 začne velkolepá beachová akce v TJ Sokol Milovice. Ještě jste nezaregistrovali váš mixový trojkový tým? Tak to rychle napravte v našem rezervačním systému, místa rychle docházejí a je to zdarma!

Co jsme si pro vás vymysleli?

Turnaj mixových trojicjedna žena v týmu povinná – v beach volejbale. Po prezenčce a kontrole zahájíme turnaj (cca kolem 10 hod.), který se odehraje ve dvou skupinách, systémem každý s každým. Ve skupinách budeme hrát na jeden set do 15 bodů (kdo první dosáhne 15 bodů vyhrává) a to proto, že skupiny jsou hlavně pro rozehrání před hlavní play off soutěží. Pořadí ve skupinách nám určí týmy do klasického čtvrtfinále, kde už budeme hrát na dva sety a vyhrává tým, který dosáhne v součtu většího počtu bodů. Počet bodů v setech uzpůsobíme časovým možnostem, předpoklad je 15 bodů, ale může být také jen 11. Poražení si zahrají o umístění a výherci pokračují dále do semifinále a pak do boje o medaile. Tak jak tak, každý tým má garantováno nejméně 6 zápasů. Zároveň vás všechny prosíme o trpělivost, hřiště máme bohužel jen jedno, a tak prodlevy mezi zápasy budou velké, ale nejde přeci jen o skvělé sportovní výkony, ale také o pobavení se s ostatními, a to je možná ještě více než sport po tak dlouhé izolaci 🙂

O co budete hrát?

No přeci o skvělý pocit 🙂 Nebojte i krásné ceny jsme pro vás nachystali, ještě na nich pracujeme, ale už můžeme prozradit některé dárce jako je například Benzina Milovice, American Festival, Pražské zkratky s.r.o., SERENDIPITY Travel, s.r.o., Šťastná mysl s.r.o. s originálními poukazy nebo speciální brandové dárky naší jednoty a České obce sokolské apod.. Jak sami vidíte, potěšíme vašeho plechového miláčka, vaši kulturní duši a také podpoříme konečně veřejně pohyb po tvrdém lockdownu.

A co dál?

Skvělá otázka, nachystáme pro vás kýtu, něco pro vegany, čepovanou bezinku a samozřejmě pivečko.(občerstvení se platí). Mezi stromy natáhneme slackline, zajistíme pétanque a vymyslíme ještě něco pro děti, které určitě vezměte s sebou, ať vám někdo pořádně fandí (anebo zasměje…). A hudbu zvládneme taky.

Tak neváhejte a registrujte se anebo přijďte fandit, rádi vás uvidíme.