KURT PRO PLÁŽOVÉ SPORTY

Již od 15.8.2020 bude možné provádet rezervace na kurt pro plážové sporty pro členy Sokola i pro veřejnost.

Zde na stránkách v sekci REZERVACE se stačí zaregistrovat a počkat na schválení vedením Sokol Milovice a poté rezervovat volný termín. členové sokola budou moci využívat kurt zdarma. Nečlenové, kteří přijdou se členem Sokola, zaplatí 50,-Kč/návštěva a ostatní pronájem je 300,-Kč/hod.

Kurt je zatím ve zkušebním provozu a ještě se dodělávají drobné a bezpečnostní úpravy. První oddílový turnaj proběhne 8.8. 2020 od 9,30hod

Oficiální křest kurtu bude 28.9. u příležitosti Sokolského dvojballu (turnaj nohejbalu a beach volejbalu) a také v tento stejný den bude probíhat Závod všestrannosti dvojic pro děti i rodiče (více informací v sekci AKCE)

Děkujeme především městu Milovice za finanční podporu, bez které bychom ani stavbu kurtu nezačali. Děkujeme všem partnerům, kteří nám poskytli své služby, stroje, produkty, informace pro stavbu, děkuji VŠEM, kteří pomáhali, opravdu všem. Nelze vyzdvihovat jednotlivá jména, protože každý pomáhal podle svých možností a pomáhalo neskutečně mnoho lidí, členů i nečlenů. Musím říci, že mne dojímá k slzám, když jsem od prvního dne (8.5.2020) viděla, kolik dobrovolníků pracovalo a pořád pracují na stavbě kurtu. Opravdu denně, za každého počasí a situace. Takovou komunitu jsem ještě nezažila a je to překrásný pocit mít kolem sebe tolik ochotných dříčů nadšenců. Tento kurt se zařadí do historie Sokola, je z 90% postaven ruční prací svépomocí. Postaven z nadšením, radostí a dobrou náladou, chutí se hýbat a poskytnout pohyb druhým. Věřím, že je v této stavbě tolik pozitivní energie, že jakmile vstoupíte na písek, budete nabití naší sokolskou energií a životem.

Přijďte si zahrát, vítáme každého a ať písek slouží všem, kdo ho budou chtít vyzkoušet